Latex Spuiten

Latex spuiten

De laatste jaren is het fenomeen latex spuiten steeds populairder geworden om de wanden en plafonds in huizen te verven. Door latexverf op de muren te spuiten, wordt de verf met een speciale spuitslang onder hoge druk aangebracht. Dit leidt in visueel opzicht tot een veel beter resultaat dan bij het schilderen van wanden en plafonds met verfrollers. Via latex spuiten komt de verf streeploos en naadloos op de muren of het plafond terecht. Een tweede grote voordeel van latexverf spuiten is het feit dat dit een razendsnelle manier van verven is. Vandaar ook dat deze methodiek met name populair is bij nieuwbouwwoningen. Deze kunnen dan binnen één dag geschilderd worden. Ten slotte is het voordelig dat, omdat er snel geverfd kan worden, de kosten voor latexverf aanbrengen relatief laag zijn.

Z

VAKKUNDIG ADVIES

Z

HOOGWAARDIGE SERVICE

Z

HELDERE & SCHERPE OFFERTE

Z

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Z

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Z

BETERE SCHILDER ERKEND

Latex spuiten Utrecht

Er zijn dus pluspunten genoeg als u kiest voor latexverf aanbrengen in het interieur. Woont u in Utrecht en wilt u uw muren, wanden en/of plafonds via dit verfsysteem laten schilderen, dan kunt u terecht bij de plaatselijke en regionale expert van Utrecht: vakschilder R. Wiekenkamp. Tegen scherpe, aantrekkelijke prijzen is uw woning razendsnel geverfd en oogt deze weer als nieuw. Latex spuiten Utrecht is met name voordelig als u kiest voor een egale kleur. Wanneer u kiest voor meerdere kleuren, vallen de kosten per m2 iets hoger uit omdat er dan enkele keren opnieuw afgeplakt dient te worden. Maar ook dan nog, bent u een stuk voordeliger uit dan wanneer er met de traditionele rollers wordt geschilderd.

latex spuiten Utrecht

Airless latex spuiten

Als uw vakschilder in Utrecht gebruikt R. Wiekenkamp bij het aanbrengen van latexverf een airless verfspuitmachine. Latexverf kan zowel met als zonder luchtdruk aangebracht worden. Het voordeel van het airless latex spuiten is het feit dat de verf veel preciezer en egaler op het wand- of plafondoppervlakte kan worden aangebracht. Met een veel verfijnder en mooier resultaat. Vraag bij uw professionele Utrechtse schilder Wiekenkamp naar de mogelijkheden die er zijn om airless latex te laten aanbrengen. 

airless latex spuiten

Latex op de binnenmuren

De fraaiste resultaten qua schilderwerk, krijgt u al u opteert voor latex spuiten op de binnen muren. De binnenmuren worden razendsnel van een strakke kleur voorzien. Of, als u wilt, van meerdere kleuren. Voordelig is natuurlijk dat uw vakschilder snel werkt en de verfklus binnen enkele uren voor u verzorgt. Dat scheelt veel arbeidsloon vergeleken met het schilderen van de binnenmuren met de vroegere verfroller. En… u kunt sneller dan ooit weer gebruik maken van uw kamer, omdat de verf sneller droogt! 

latex spuiten binnenmuren

Latexverf op de plafonds

Waarom kiezen veel mensen in Utrecht tegenwoordig voor het opspuiten van latexverf op het plafond? Heel eenvoudig: dit levert de mooiste resultaten op. Uiteraard speelt hierbij wel de kwaliteit van de verf een bepalende rol. Gaat u voor de beste verf, dan betaalt u meer dan voor een basisverf. Vraag bij Wiekenkamp, dé ervaren latexschilder in Utrecht, na wat zoals de mogelijkheden op het gebied van verfkeuze zijn. 

latex spuiten plafond

Latexverf voor keukens

Uniek is dat vandaag de dag ook keukens snel en eenvoudig over te spuiten zijn met latexverf. Een keukenrenovatie wordt zo wel erg gemakkelijk en eenvoudig. Een andere, strakke en frisse kleur op de keukenkastjes en op het aanrecht kan uw keuken een totaal nieuwe look geven. En is natuurlijk een uiterst betaalbare manier, want stelt u zich eens voor dat u een compleet nieuwe keuken aanschaft. Kiezen voor een complete make-over door een goede schilderbeurt is hoe dan ook aantrekkelijker. Neem nu contact op met uw lokale huisschilder Wiekenkamp in Utrecht voor een vlijmscherpe offerte. Ons telefoonnummer vindt u op de web-site.

Parket Schuren Utrecht

Op werken bij onze opdrachtgevers komen we regelmatig tegen dat mensen naast het schilderwerk ook interessen hebben in Parket Schuren Utrecht. Sinds 2 jaar werken wij daarom samen met M.M. Vloeren, onze partner welke zijn gespecialiseerd in parket schuren en vakkundige parket renovaties. Heeft u ook behoefte om uw parketvloer een tweede leven te geven? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij stellen u dan graag voor aan onze lokale parket renovatie partner uit Utrecht!

latex spuiten

CONTACTGEGEVENS

Schilder Utrecht | R. Wiekenkamp
06-30719277
www.schilder-utrecht.com
info@schilder-utrecht.com

 

CONTACTGEGEVENS

Schilder Utrecht | R. Wiekenkamp
06-30719277
www.schilder-utrecht.com
info@schilder-utrecht.com

 

ONS WERKGEBIED

Amersfoort
Bilthoven
Houten
Maarssen
Nieuwegein
Utrecht
IJsselstein
Zeist

Call Now Button