Schilderwerken | R. Wiekenkamp

R. Wiekenkamp Schilderwerken: Erkend schilder in Utrecht Sinds 1992

R. Wiekenkamp Schilderwerken.
Uw huis schilderen, of dat nu aan de buitenkant of binnenkant is, is iets dat u zelf kunt oppakken als u een beetje handig bent. Maar om diverse redenen is het slim om dit soort klussen uit te besteden aan een professionele en ervaren schilder. R. Wiekenkamp Schilderwerken in Utrecht is de regionale expert als het aankomt op alle soorten schilderklussen. Bij Wiekenkamp profiteert u van alle voordelen die een vakschilder te bieden heeft, zoals: 

  • Uw vakschilder, Wiekenkamp Schilderwerken, neemt u veel werk uit handen. U hoeft niet zelf het hout- en kozijnwerk te schilderen en reinigen, wat u een hoop tijd scheelt. Ook het schilderen van uw binnenkozijnen of exterieur pakt Wiekenkamp zorgvuldig en snel voor u op.
  • Bij Wiekenkamp is de klant koning. U bepaalt welke verfsoorten gebruikt worden. De schilder van Wiekenkamp Schilderwerken zorgt voor de beste verf die in de betreffende categorie verkrijgbaar is, zodat het schilderwerk lang goed blijft.
  • De keuze aan verfsoorten en materialen is bij uw vakschilder in Utrecht groot. Zo heet u keuze uit onder meer beits, grondverf, hoogglansverf, kalkverf, acrylverf, lak, latexverf, matte verf, muurverf, structuurverf of waterbestendige verf.
  • Als uw betrouwbare schilder in Utrecht staat Wiekenkamp altijd voor u klaar om het beste van het beste te leveren tegen een aantrekkelijk tarief. Bij ons betaalt u in elk geval nooit teveel

Schildersbedrijf Utrecht

Welke soort verfwerk u ook wilt laten uitvoeren, Wiekenkamp Schilderwerken is van alle verfmarkten thuis. Zo kunt u bij ons aankloppen als u het binnenwerk in uw woning – zoals houten of kunststoffen kozijnen, maar ook deuren, wanden en plafonds – van een nieuwe en frisse kleur wilt voorzien. Ook uw gevelwerk aan de buitenkant in kleur afwerken is bij ons mogelijk. Daarbij kiest u zelf welk soort verf er gebruikt wordt, bijvoorbeeld structuurverf of specifieke waterbestendige gevelverf. Meer informatie? Wij van Schilderbedrijf Utrecht – R. Wiekenkamp adviseren u graag.

Z

VAKKUNDIG ADVIES

Z

HOOGWAARDIGE SERVICE

Z

HELDERE & SCHERPE OFFERTE

Z

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Z

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Z

BETERE SCHILDER ERKEND

Schilder Utrecht

Ga dus voor safe als het op aankomt op het schilderwerk in en rond uw woning en kies voor de ervaren en voordelige schilder in Utrecht: R. Wiekenkamp Schilderwerken. Onze kwaliteitsschilders en topmerken verf garanderen dat uw interieur en/of exterieur er weer strak en prachtig afgewerkt uitziet en er weer jarenlang tegenaan kan. En dat voor een scherpe en aantrekkelijke prijs die veel andere schilders niet kunnen evenaren. U zoekt naar schilder Utrecht en komt bij ons uit, niet voor niets want wij gaan al jarenlang voor pure kwaliteit.

Schilderwerken

Binnenschilderwerk

Veel woningeigenaren onderschatten het belang van een goede verflaag in het interieur. De deuren, wanden en/of het plafond zien er na een goede schilderbeurt met een goed verfmerk weer als nieuw uit. Maar onderschat zeker ook de binnenkozijnen niet. Wanneer het kozijnwerk binnen niet goed wordt bijgeschilderd, loopt u de kans op vocht dat vanuit uw huis een weg naar buiten kruipt. Dit kan dan leiden tot houtrot aan de buitenkant, ook al staat de buitenzijde van het huis strak in de verf. Laat uw binnenschilderwerk verzorgen door een echte specialist en neem daarvoor direct contact met ons op!

binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Naast het schilderwerk aan de binnenkant is het natuurlijk belangrijk dat de buitenkant van uw huis ook goed en strak in de verf gezet wordt. Gebeurt dit niet, gemiddeld zo eens in de vijf à zes jaar, dan loopt u het risico dat er vocht de kozijnen intrekt wat op langere termijn tot houtrot leidt. Ook bij buitenschilderwerk geldt dat het de beste keuze is om een expert in te schakelen. Een vakschilder die weet hoe de buitenkozijnen en het gevelwerk vochtdicht geverfd kunnen worden.

Buitenschilderwerk Utrecht

Latex spuiten

Ten slotte kunt u kiezen voor het relatief snelle en voordelig latex spuiten. Hierbij wordt de verf via automatische bespuiting snel en egaal op bijvoorbeeld plafonds of wanden aangebracht. Neem nu contact op met R. Wiekenkamp in Utrecht, uw vakschilder, en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw schilderklus!

Latex Spuiten

CONTACTGEGEVENS

Schilder Utrecht | R. Wiekenkamp
06-30719277
www.schilder-utrecht.com
info@schilder-utrecht.com

 

CONTACTGEGEVENS

Schilder Utrecht | R. Wiekenkamp
06-30719277
www.schilder-utrecht.com
info@schilder-utrecht.com

 

ONS WERKGEBIED

Amersfoort
Bilthoven
Houten
Maarssen
Nieuwegein
Utrecht
IJsselstein
Zeist

Call Now Button