Binnen Schilderwerk

Binnenschilderwerk

Verzorgd binnenschilderwerk van uw interieur is om uiteenlopende redenen belangrijk. Veel mensen onderschatten het belang van het strak schilderen van het interieur. Maar waarom dient het binnenschilderwerk, net als het schilderwerk buiten, goed in orde te zijn? Om de volgende redenen: 

  • Het oog wil ook wat toch? Haast niets oogt er meer onverzorgd en lelijk dan een huis waarvan de kozijnen, wanden en deuren binnen in huis vaal, versleten en lelijk zijn. Door om de circa vijf jaar de binnenkant van het huis goed te schilderen – zoals de wanden, het plafond en de kozijnen – blijft uw interieur fris en glanzend. Komt er visite, dan hoeft u zich niet te schamen.
  • Nog belangrijker dan de uitstraling is het feit dat woningeigenaren die hun huis binnenin niet goed verven, daar aan de buitenkant last van kunnen krijgen. Wanneer er sprake is van vocht in huis, baant dit vocht zich door de luchtdruk een weg naar buiten. Wanneer de kozijnen in huis niet van een sterke verflaag zijn voorzien, kruipt het vocht via de kozijnramen naar het buitenwerk. Daar kan vervolgens houtrot ontstaan, zelfs als uw woning van de buitenkant goed geverfd is. Door het secuur aanpakken van uw binnenschilderwerk kunt u dus houtrot aan de binnenzijde en aan het exterieur van uw huis voorkomen.
  • Wie zijn huis wil verkopen, moet zijn woning natuurlijk zo mooi mogelijk presenteren. Geen betere manier om dat te doen dan door de binnenzijde van uw woning – zoals de deuren, wanden en kozijnen – lekker strak in de verf te zetten. Zo kunt u uw huis voor een hoger bedrag verkopen.
Z

VAKKUNDIG ADVIES

Z

HOOGWAARDIGE SERVICE

Z

HELDERE & SCHERPE OFFERTE

Z

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Z

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Z

BETERE SCHILDER ERKEND

Kozijnen schilderen

Uw kozijnen krijgen een geheel nieuwe uitstraling als u ze door een ervaren schilder in de verf laat zetten. Wij van Schilder Utrecht gebruiken de beste methoden en verfmerken om uw kozijnen er weer als nieuw uit te laten zien. Uiteraard zonder gebruik te maken van verf met oplosmiddelen – wat verboden is -, maar via de beste verkrijgbare verf op watergedragen basis.

kozijnen schilderen

Stalen kozijnen schilderen

Het schilderen van stalen kozijnen in huis is een vak apart, dat u beter kunt uitbesteden aan een gespecialiseerd schildersbedrijf. Dit soort binnenschilderwerk vereist namelijk een professionele werkwijze. Allereerst zorgt uw vakschilder in Utrecht ervoor dat de stalen kozijnen grondig geschuurd en schoongemaakt worden. Mocht er sprake zijn van roest of corrosie, dan worden deze plekken eerst zorgvuldig behandeld alvorens de schilder verdergaat met het schilderwerk. Hierna worden de staalkozijnen in de primer gezet, waarna een sterke laklaag – in de door u gewenste kleuren – op het stalen kozijn aangebracht wordt.

stalen kozijnen schilderen

Binnendeuren schilderen

Het interieur van uw woning netjes afwerken is niet compleet zonder het schilderen van de binnendeuren. Dit type binnenschilderwerk lijkt moeilijker dan het is. Veel particulieren die deze klus zelf aanpakken, gebruiken te veel of te weinig verf. Daardoor kunnen er al snel lelijke strepen of vale plekken op de deuren ontstaan. Schakel een ervaren Schilder Utrecht in en u heeft de garantie dat uw binnendeuren perfect geverfd worden en er weer jarenlang tegenaan kunnen!

 
binnendeuren schilderen

Houten trap schilderen

Een houten trap verven is een grotere klus dan menigeen denkt. Er moet van alles gebeuren om dit goed te doen: namelijk schuren, eventueel een primer aanbrengen en de trap afschilderen met een goede deklaag verf. Kies voor een professionele huisschilder om uw trap weer net zo glanzend te maken als toen u hem net in huis plaatste.

houten trap schilderen

Latex spuiten

De wanden, het plafond of uw binnenmuren laten bespuiten met latexverf is een mogelijkheid die erg voordelig is. Uw Schilder Utrecht kan u middels een gratis offerte of een adviesgesprek precies duidelijk maken welke interessante voordelen deze aanpak heeft. Naast de razendsnelle behandeling is dat vooral de gunstige prijs van dit soort schilderwerk. Laat uw woning of bedrijf voorzien van latex spuiten en ga voor de meest strakke en voordeligste oplossing!

Binnenschilderwerk

CONTACTGEGEVENS

Schilder Utrecht | R. Wiekenkamp
06-30719277
www.schilder-utrecht.com
info@schilder-utrecht.com

 

CONTACTGEGEVENS

Schilder Utrecht | R. Wiekenkamp
06-30719277
www.schilder-utrecht.com
info@schilder-utrecht.com

 

ONS WERKGEBIED

Amersfoort
Bilthoven
Houten
Maarssen
Nieuwegein
Utrecht
IJsselstein
Zeist

Call Now Button