Buiten Schilderwerk

Buitenschilderwerk

Als u in Utrecht woont in een eigen woning, is het belangrijk om het buitenschilderwerk goed op orde te houden. Om de vijf jaar de buitenkant van uw woning schilderen is om meerdere redenen nuttig. De belangrijkste pluspunten van goed onderhouden schilderwerk aan het exterieur zijn: 

  • Het goed bijhouden van uw buitenschilderwerk bespaart kosten op langere termijn. Door een goede beschermende verf- en/of laklaag blijft het onderliggende hout in betere conditie en kan er geen vocht intrekken. Hiermee voorkomt u dat er houtrot ontstaat. Uw kozijnen gaan hierdoor langer mee. Maar ook beschermt u met een goede verflaag op het exterieur de binnenmuren. Als de buitenzijde van uw huis onvoldoende waterbestendig is rond de kozijnen, door slecht of onvoldoende schilderwerk, kan er namelijk vocht de woning intrekken en de muren in het interieur aantasten.
  • Buitenschilderwerk is ook belangrijk voor de uitstraling van uw woning richting buurtgenoten, gasten, vrienden en familie. Een huis dat aan de buitenkant goed onderhouden is, ziet er veel strakker en beter uit dan een woning waarvan het schilderwerk verwaarloosd is.
  • Wilt u uw huis op termijn gaan verkopen? Zog dan voor een perfect geschilderd exterieur. Uw pand wordt er niet alleen meer waard van, maar oogt ook veel beter onderhouden. Dat zal de verkoop van uw hui ten goede komen!

Er zijn diverse soorten buitenschilderwerk mogelijk bij uw schilder in Utrecht. Zo kunt u schilder Utrecht contacteren als u uw houtwerk wilt schilderen, maar ook voor het verven van beton en gevelwerk bent u bij uw vakschilder in Utrecht op de juiste plek. Verder kunt u denken aan professioneel schilderwerk van kunststof materiaal, metaalwerk en reparatie van houtrot. Hieronder vindt u over elk van deze diensten meer informatie 

Z

VAKKUNDIG ADVIES

Z

HOOGWAARDIGE SERVICE

Z

HELDERE & SCHERPE OFFERTE

Z

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Z

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Z

BETERE SCHILDER ERKEND

Schilderen van houtwerk

Het schilderen van houtwerk aan de buitenkant is een van de specialiteiten van uw huisschilder in Utrecht. Hierbij schuurt onze schilder eerst uw kozijnen, houtgevel en eventueel deuren en houten kozijnplaten voorzichtig op. Vervolgens wordt eventueel – indien nodig – een grondlaag verf aangebracht en wordt het houtwerk goed afgewerkt met een superieur verf die weerbestendig is en lang meegaat. Voor dit buitenschilderwerk hanteren wij aantrekkelijke tarieven. 

Buitenschilderwerk

Schilderen beton en gevelwerk

Ook het schilderen van beton en gevelwerk is mogelijk bij uw Schilder Utrecht. Het verven van dit type materialen vereist een speciale aanpak, die wij tot in de puntjes beheersen. Na een grondige reiniging van uw betonmuur en/of gevels, wordt een primer aangebracht en daarna een speciale verflaag die goed tegen weersinvloeden bestand is. Informeer bij Schilder Utrecht naar de uiteenlopende mogelijkheden om uw betonnen exterieur of uw gevelbeton te laten schilderen met oog voor kwaliteit!

Buitenschilderwerk

Schilderen van kunststof en metaalwerk

Tegenwoordig kunnen ook kunststof platen en kozijnen op hoog niveau van een verflaag voorzien worden. Hetzelfde is mogelijk met metaalwerk aan de buitenkant van uw woning. Dit soort materialen vereist een verfsoort die goed hecht. Onze specialisten komen bij u langs, bewerken het materiaal op de juiste manier en brengen vervolgens de door u gewenste kleur(en) aan. Daarna kan uw kunststof of metalen exterieur er weer jarenlang tegenaan. 

Buitenschilderwerk

Reparatie aan houtrot

Niets is er vervelender dan houtrot in uw kozijnen of in het houtwerk van uw exterieur. Onze ervaren schilders weten precies hoe ze het houtrot goed kunnen verwijderen, zodat het niet terugkomt. Na het verwijderen van het houtrot worden de kozijnen goed geïmpregneerd en voorzien van een nieuwe primer, waarop een nieuwe en sterke verflaag wordt aangebracht. 

Buitenschilderwerk

Schilder Utrecht heeft aan diverse grote projecten in Utrecht gewerkt

U heeft het wellicht al gemerkt: bij uw vakschilder in Utrecht kunt u voor alle soorten verfklussen terecht. Bij ons heeft u de garantie dat u de beste kwaliteit voor een scherpe prijs krijgt. Neem nu contact op met u Schilder Utrecht en vraag een vlijmscherpe, vrijblijvende offerte bij ons aan. Graag tot ziens!

Buitenschilderwerk

CONTACTGEGEVENS

Schilder Utrecht | R. Wiekenkamp
06-30719277
www.schilder-utrecht.com
info@schilder-utrecht.com

 

CONTACTGEGEVENS

Schilder Utrecht | R. Wiekenkamp
06-30719277
www.schilder-utrecht.com
info@schilder-utrecht.com

 

ONS WERKGEBIED

Amersfoort
Bilthoven
Houten
Maarssen
Nieuwegein
Utrecht
IJsselstein
Zeist

Call Now Button